asian chinese mixed age group audience watching movie sitting in a row in cinema movie theater enjoying - filmmaker stockfoto's en -beelden

Als je nog nooit van Lorelei hebt gehoord, ben je niet de enige. Dit bedrijf kan bogen op het meest rigoureuze proces om het juiste talent te matchen met de juiste bestuurders en functies. Hun aanpak is niet alleen effectief, ze is ronduit meedogenloos. Aankomend talent moet een reeks vragen beantwoorden en vervolgens met het wervingsteam samenwerken om een ​​uniek video-cv voor je te maken, waardoor mensen meer over je willen weten.

Lorelei's aanpak is niet alleen effectief, ze is ronduit meedogenloos. Aankomend talent moet een reeks vragen beantwoorden en vervolgens met het wervingsteam samenwerken om een ​​uniek video-cv voor je te maken, waardoor mensen meer over je willen weten.

Lorelei's aanpak is niet alleen effectief, ze is ronduit meedogenloos. Aankomend talent moet een reeks vragen beantwoorden en vervolgens met het wervingsteam samenwerken om een ​​uniek video-cv voor je te maken, waardoor mensen meer over je willen weten.

Lorelei Pictures is gespecialiseerd in het maken van unieke video's voor regisseurs. Hun stijl is snel en gaat een eigen leven leiden. Verwachting en over-the-top productiewaarden worden aangevuld met obanes, speciale effecten en andere technische verbeteringen.

Mathias Forster, directeur Talent Management voor Lorelei, zegt: "Ons bedrijf heeft samengewerkt met enkele van de meest succesvolle merken en ondernemers ter wereld om unieke video-ervaringen te creëren die opvallen tussen de concurrentie. Onze sterren zijn echt talent – in stijl en substantie."

De buitengewone video's van Lorelei zijn door miljoenen mensen over de hele wereld bekeken en genereren vaak honderdduizenden views op populaire videowebsites.

Brand Video Director – rol

Brand Video Directors helpen merkmanagers en bedrijven om een ​​gerichte boodschap over te brengen en op persoonlijk niveau met consumenten in contact te komen. Of het nu een muziekvideo, consumentenfilm of digitaal interactief product is, Brand Video Directors creëren unieke, creatieve en boeiende inhoud om de jonge generatie van vandaag aan te spreken.

Brand Video Directors creëren merkbekendheid en bereiken een groter publiek. Ze helpen bedrijven om een ​​gedenkwaardige en boeiende boodschap voor hun merk te creëren door middel van innovatieve en radicale ideeën.

Deze rol binnen het bedrijf is een creative director en consultant voor business-to-business en start-up gebruik, wat een aanvulling is op het werk van de Creative Director bij het creëren van unieke marketing- en communicatiestrategieën voor klanten.

Functieomschrijving Brand Video Director

• Industrie: Elke branche kan kansen bieden aan iemand die voor dit carrièrepad kiest. Lorelei, bijvoorbeeld, put uit industrieel ontwerper, conceptualist, performancekunstenaar en technologie-beïnvloeders om persoonlijke relaties en merkopbouw te voorkomen.

• Vaardigheden: u moet over een breed scala aan vaardigheden beschikken om u te helpen een geweldige video af te leveren. Enkele van de specifieke vaardigheden die je nodig hebt, zijn artistiek talent, regie, schrijven, montage, filmtechnieken enzovoort.

• Achtergrond/Vriendelijk: Je kunt misschien alleen aan de slag, maar je zult altijd profiteren van de ervaring van andere contacten en hun ervaring, kennis en contacten. Het zal u ook helpen wanneer u op zoek gaat naar werk en op zoek gaat naar projecten om op te solliciteren.

• Transporteur/skywriter: u moet uw ideeën kunnen verkopen om uw projecten te financieren en interesse te wekken.

• Assistent: Sommige bedrijven zullen het natuurlijk gemakkelijker vinden om voor een bepaalde functie te rekruteren dan andere. Maar het zal helpen om een ​​schriftelijke rechtvaardiging te hebben voor het niet altijd inhuren van een assistent, en dat is vaak uw thuisassistent.

• Projectmanagement: er zullen momenten zijn waarop het project al moet worden gestart voordat u met de leverancier hebt gesproken, aangezien sommige projecten niet alleen moeten worden gestart, maar ook moeten worden getest, gecontroleerd en gevorderd.

• Beheer van middelen: sommige leveranciers kunnen moeilijk zijn, vooral als ze het druk hebben. Soms loont het om je voor ideeën, hulp en ondersteuning tot je junioren te wenden.

• Sociaal: sommige bedrijven zijn van nature een sociaal lot. Probeer een actief onderdeel te worden van het lid worden van sociale clubs en omgevingen. U kunt niet alleen nieuwe contacten leggen, maar ook leren van uw collega's en vakgenoten.

• Bedrijfsbeheer/analyse: deze vaardigheid is vaak het nuttigst om u in staat te stellen "toegepaste "KSA's" toe te passen op uw bedrijfsstrategieën.