Persoon Die Zwarte Dslr Camera Houdt

Videoproductie

Houdt u er rekening mee dat de doelstelling van het artikel of interview een paar keer zal veranderen voor de feitelijke productiedatum. Deze wijzigingen zijn om ervoor te zorgen dat de videoproductie zo is als de oorspronkelijke gepubliceerde beschrijving. Er zal wat materiaal zijn dat u tijdens het bewerken zult herzien. Louis Zhang, producefromortunitiesdesign.com.

Dit artikel is gewijd aan al het harde werk dat schuilgaat achter het succes van een bedrijfsvideo. In vroegere jaren had ik veel tijd en geld geïnvesteerd in het opstellen van een gedetailleerd en functioneel cv. Ik anticipeerde op het succes dat het zou hebben. Vandaag is het cv gamen gewoon een rage. Videospelletjes en filmsterren gebruiken het om hun imago te projecteren. In feite is er een hele pagina gemaakt voor elke geassocieerde beroemdheid. Bedenk eens hoe vaak je je favoriete online videosites bezoekt. Het eerste wat je altijd ziet is hun "ikea" video.

Als je je eigen videospel maakt, zal het gedurende een bepaalde periode online te koop zijn. Daarna kun je het van de markt halen. Bedrijven moeten zich richten op het verdienen van geld vandaag, niet morgen.Ongeveer 90% van alle videospelletjes worden met succes ontwikkeld door individuen of kleine teams. Tenzij het project natuurlijk extreem ongewoon is, zoals het maken van een videogame voor skaters. In dat geval is het zeer zeldzaam om een videospelletje te zien met markeringen van een bepaalde verkoper van entertainmentsystemen.

De rest van ons, ook u, kan alleen maar simulaties maken van hoe het is om het spel te spelen. De overzichten moeten lijken op hoe het spel eruit zal zien wanneer het voltooid is. In die zin wordt het werk van de speltester van cruciaal belang. Een deel van de taak van de speltester is te zoeken naar glitches, waargenomen bugs, en andere mogelijke problemen. De reden waarom hij of zij deze problemen identificeert is om te voorkomen dat deze problemen zich opnieuw voordoen.

Videospelletjetesters voeren soortgelijke functies uit voor computerprogrammeurs en de creëert de software die nodig is om de waargenomen toepassingen te laten functioneren. De ontwikkelaars geven precieze details over wat moet worden gedaan om deze problemen op te lossen. De videospellentester is dus van cruciaal belang om deze ontwikkelaars te laten inzien of hun beoogde toepassing al dan niet aanvaardbaar is voor het oog van de speltester.

Testers doen meer dan alleen spelen. Hun belangrijkste taak is aan de ontwikkelaars te rapporteren of hun ideeën aanvaardbaar zijn. Dit betekent dat een speltester moet kunnen analyseren wat hij/zij fout vindt aan het spel, waarom het spel moeilijk te spelen is, en moet kunnen rapporteren welke verbeteringen nodig zijn om deze problemen op te lossen. Met deze informatie kunnen de ontwikkelaars de problemen oplossen.

Voor degenen die naar dit soort baan solliciteren, zijn er bepaalde voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Om een baan als videogame-tester te krijgen, moet je een passie voor spelen hebben. Deze vereisten moeten in overweging worden genomen wanneer u beslist of dit soort baan iets voor u is. Je hoeft niet te kunnen analyseren of het spel vermakelijk is of niet. Je hoeft niet in staat te zijn om verschillende fouten in het spel correct te herkennen.

Je moet duidelijk kunnen communiceren met de ontwikkelaars of de veranderingen die je voorstelt aanvaardbaar zijn of niet. Je moet in staat zijn om de problemen die door de gameplay ontstaan te begrijpen en terug te rapporteren of deze problemen aanwezig zijn.

Omdat de ontwikkelaars niet altijd in staat zullen zijn om uw standpunt te begrijpen, zullen ze misschien niet in staat zijn om naar uw specificaties te luisteren. Daarom is het zeer belangrijk dat u uw observaties en ideeën kunt uitleggen voordat u ze met de ontwikkelaars bespreekt.

De ontwikkelaars moeten uw observaties en ideeën waarderen, want als uw ideeën niet worden geaccepteerd, zullen ze niet in staat zijn om het probleem op te lossen. Het ontwikkelen van een video game tester baan zal niet altijd gemakkelijk zijn. Je moet werken aan je rapportage vaardigheden. Normaal, spel testers krijgen banen om te spelen test de games en bespreken over de glitches met de ontwikkelaars. Dat is de enige manier waarop ze de kans om hen te vertellen over de glitches in het spel hebben kunnen.

Er zijn bepaalde vaardigheden en kwaliteiten die een spel tester moet hebben. Mensen die veel ervaring hebben in het spelen van videospelletjes in het verleden, vooral voor een tijdje, hebben een voorsprong op de anderen. Je moet bereid zijn om uren en uren per dag videospelletjes te spelen. Tegelijkertijd moet u in staat zijn uw opmerkingen aan de ontwikkelaars mee te delen en met hen samen te werken. Het is een uitstekend middel om referentie te krijgen voor je toekomstige games testen.

Speltesters hoeven hun zinnen niet te verzetten aan de speeltafels. Omgaan met deadlines, het maken van instructies en het oplossen van problemen wordt erg belangrijk voor hen. Hoewel ze evenveel aandacht moeten besteden aan alles wat hen wordt toegeworpen, moeten ze zich toch kunnen concentreren op belangrijke taken.

Het is zeer waar dat speltesters de spellen herhaaldelijk in hun eigen vrije tijd moeten testen en dat zij niet als een professional hoeven te presteren.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)